Óra

Naptár

április 2018
hkscpsv
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Belépés

Mai látogatóink

Oldalainkat 163 vendég és 0 tag böngészi

Lomtalanítás 2016

Tisztelt Baki lakosok!

 

Az Önkormányzat a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. a Zala-Depo Kft. közreműködésével lomtalanítási akciót szervez, melynek időpontja

 

 

2016. március 11.-én (péntek) lesz.

 

 

Az akció keretében kizárólag a nagy darabos lomok kerülnek elszállításra.

 

A Zalai Közszolgáltató Kft. a településen szervezett lomtalanítási akció keretében elszállít minden olyan hulladékot, feleslegessé vált holmit, ami egy háztartásban keletkezik, és amelyek terjedelmük, vagy súlyuk miatt a hagyományos hulladékgyűjtő edényben nem helyezhetők el.

Ezek alapján kirakhatók nagy darabos hulladékok, törött bútordarabok, elhasznált háztartási eszközök, stb.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a gyűjtési akció során nem kerül elszállításra a háztartási szemét, építési hulladék, törmelék, kerti hulladék, faág valamint veszélyes hulladék, és ennek göngyölegei (gyógyszeres dobozok, festékes, olajos, lakkos flakonok, akkumulátor, elemek, vegyszeres dobozok stb.) valamint autóbontásból, járművek és elektronikai berendezések bontásából származó hulladék, tehergépjárművek, mezőgazdasági munkagépek gumiabroncsai, személyautó gumiabroncsból ingatlanonként maximum 8 db kerül elszállításra, továbbá nem kerül elszállításra egyéb, üzletszerű tevékenységből származó hulladék.

 

Társaságunk kizárólag a lakossági lomhulladék elszállítását végzi, ezért a háztartásinál nagyobb mennyiségben felhalmozott hulladékok elszállítását sem áll módunkban elvégezni.

 

Kérjük a lakosságot, hogy a háztartásukban feleslegessé vált holmikat a fent megjelölt gyűjtési napon reggel 7:00 óráig helyezzék el a lakóházuk előtti területen.

 

Közreműködésüket a hulladékgyűjtési akcióban előre is köszönjük!

 

 

Magyarország hőtérképe

Hőtérkép

Magyarország felhőképe

Felhőkép

Magyarország széltérképe

Széltérkép