Óra

Naptár

november 2018
hkscpsv
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Belépés

Mai látogatóink

Oldalainkat 1179 vendég és 0 tag böngészi

Lakossági fórum települési arculati kézikönyvhöz

8945 Bak, Rákóczi u. 2/a.

Tel/fax: 92/461-001.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

HIRDETMÉNY

 

LAKOSSÁGI FÓRUM

TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV ÉS

TELEPÜLÉSKÉPI RENDELET

TERVEZETE

 

A településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet tervezettel kapcsolatban tartandó lakossági fórumról

 

 

2017. augusztus 3-án került sor a településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet kidolgozását indító lakossági fórumra, melyen a főépítész ismertette a kézikönyv tartalmával és az új településképi jogszabályokkal kapcsolatos tudnivalókat.

A településképi arculati kézikönyv Bak teljes közigazgatási területére készül. A kézikönyv célja a település fejlődésének, örökségének településképi és településszerkezeti szempontból történő bemutatása, valamint az eltérő karakterű településrészek lehatárolása és jellemzése.  A településképi rendelet tervezet a kézikönyv megállapításaira alapozva, a településkép alakításával összefüggő előírásokat, illetve a témához kapcsolódó korábbi önkormányzati rendeleteket tartalmazza. A helyi értékvédelemről, a településképi véleményezésről, bejelentésről, kötelezésről, valamint a reklámok elhelyezhetőségéről szóló rendeletek az új jogszabályi előírásoknak megfelelően épültek be a szövegbe.

A településképi arculati kézikönyv eddig elkészült anyaga és a településképi rendelet tervezete megtekinthető és véleményezhető a település honlapján, valamint Bak község Önkormányzatán.

Tájékoztatjuk a helyi lakosságot, partnereket, hogy a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet tervezet tárgyában Bak Község Önkormányzata lakossági fórum keretében tart tájékoztatást.

 

A lakossági fórum helye: Baki Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó terme (8945 Bak, Rákóczi 2/a.).

A lakossági fórum időpontja: 2017. november 9., 1500 óra.

Kérjük, tisztelje meg a fórumot jelenlétével, mondja el vagy írja meg véleményét, javaslatait!

A tervezettel kapcsolatban lakossági véleményeket írásban 2017. november 12-ig lehet eljuttatni az önkormányzathoz, az önkormányzatnak címzett levélben vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

 

 

Bak, 2017. október 31.

 

                                                                                      Molnár Károly

                                                                                       polgármester

Magyarország hőtérképe

Hőtérkép

Magyarország felhőképe

Felhőkép

Magyarország széltérképe

Széltérkép