• 8945 Bak, Rákóczi u. 2/a.
  • polgarmester@nullbak.hu
  • 92/461-001

Hírek

Baki Hírek 2023. május

Elkészült a Baki Hírek legfrissebb száma, tele érdekes és hasznos információkkal. A papír alapú megjelenést megelőzve a honlapon és a mobiltelefonos alkalmazásban rögtön olvasható.

Útlezárás a hegyi út garanciális javítása miatt

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a hegyút garanciális javítására

2023. június 5-én (hétfőn), 6-án (kedden), valamint

június 12-én (hétfőn) és 13-án (kedden) kerül sor.

Ezeken a napokon a munkavégzés idejére, várhatóan 7 és 17 óra között a kivitelező az utat lezárja.

Hivatalos terelőút biztosítására sajnos nincs lehetőség, ezért kérjük, hogy az érintett napokon a közlekedésüket ennek figyelembevételével tervezzék!

Kedvezőtlen időjárás esetén a munkavégzés napjai módosulhatnak.

Az átmeneti kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

A Polgárőr Egyesület ünnepi közgyűlése

2023. április 15-én került sor a Baki Polgárőr Egyesület ünnepi tisztújító közgyűlésére a Faluházban. Az egyesület fennállásának 30. évfordulója alkalmából a tagok az Országos Polgárőr Szövetség emlékérmét vehették át. A közgyűlés előtt zajlott le a Tűzoltószertár épületében kialakított új iroda átadása, amely a garázzsal együtt az egyesületi tevékenység bázisául szolgál.

Kutak bejelentése

A kutak bejelentési kötelezettségét előíró szabályokat az Agrárminisztérium még változtatni fogja, ezért kérjük a tisztelt kúttulajdonosok türelmét!

Amint a szabályok egyértelműek lesznek, felhívást fogunk közzétenni, hogy pontosan mi a teendő ásott, illetve fúrt kutak esetében.

Álláslehetőség: kéményseprő

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ kérésére tesszük közzé álláshirdetésüket

Közbiztonsági célú kamerarendszer

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy Bak Község Önkormányzata, mint adatkezelő a község területén az emberi élet, testi épség, személyes szabadság védelme, az állampolgárok biztonságérzetének növelése, és vagyonvédelmi célból elektronikus megfigyelő rendszert alkalmaz, amely képrögzítést és tárolást is lehetővé tesz. Az adatkezelés jogalapja az adatkezelő jogos érdeke.

Bak naptár 2023.

Elkészült a község ez évi kommunális naptára.